fbpx
Home » Hypotheken

Jelle Drijver

VAN MARLE ADVIES HEEFT MIJN COMPLEXE HYPOTHEEKAANVRAAG VEEL SNELLER DAN VERWACHT TOT EEN GOED EINDE GEBRACHT

Eerste huis

Utrecht, daar wilden we ons eerste huis kopen, mijn vriendin en ik. We wisten dat het niet makkelijk zou zijn om een betaalbaar huis te vinden maar we hadden nou eenmaal ons hart verloren aan de stad. Als kersverse ouders wilden we hier graag een thuis creëren voor ons gezin. Bovendien is het een handige uitvalsbasis omdat ik als ondernemer het hele land als werkgebied heb. Dit speelde aan het begin van 2016.

Inkomen

In die tijd veranderde mijn vriendin van een vaste baan naar een nieuwe aanstelling waarin ze met minder uren meer ging verdienen. Weliswaar met een jaarcontract maar uitzicht op een vast dienstverband. Ik ben sinds 2011 volledig voor mezelf aan het werk als online marketing expert. Mijn onderneming groeit sindsdien gestaag en daarom besloot ik in 2015 een aantal investeringen te doen. Ik nam mijn eerste medewerker aan en ik heb aan Nyenrode een MBA gehaald. Qua omzet draaide ik dat jaar prima, maar de cijfers werden gedrukt door de hoge kosten. Niks aan de hand dacht ik, ik verdien het in de jaren hierna dubbel en dwars weer terug en ons inkomen ging er alleen maar op vooruit.

Financiering

Maar dat is niet hoe de bank ernaar kijkt als je voor een hypotheek komt. Wij werden gelukkig ingeloot op een geweldig nieuwbouwproject in Utrecht, het paste helemaal in ons plaatje. We moesten snel een financiering regelen en dat ging niet zoals gedacht. Blijkbaar zit een bank niet te wachten op het hele verhaal, mijn cijfers van 2015 en het jaarcontract van mijn vriendin gaven voldoende aanleiding om niet eens in behandeling te worden genomen.

Hypotheekadvies

Een vriend adviseerde me om met Van Marle Advies te gaan praten. Een hypotheekadviseur uit Groningen lag niet voor de hand, maar ik heb geen moment getwijfeld om met VMA in zee te gaan. Ik heb kennisgemaakt met Jack van Marle ergens halverwege in Zwolle en verder ging alles via telefoon, email, whatsapp en skype. Als ik ‘s avonds met mijn vriendin op de bank zat en we een vraag hadden, kreeg ik direct antwoord per whatsapp. Dan konden we weer verder, op deze manier is hypotheekadvies heel prettig.

Snel geregeld

Van Marle Advies heeft direct de regie genomen om de hypotheek snel te regelen. Ik kreeg heldere instructies hoe ik mijn cijfers en andere documentatie moest aanleveren en Jack heeft streng toegezien op de uitvoering. Hij heeft blijkbaar zo’n goede reputatie opgebouwd bij de acceptanten van de verschillende hypotheekverstrekkers dat hij ons verhaal wel voor het voetlicht kon brengen. Daardoor werd ons potentieel anders beoordeeld en zijn we geaccepteerd door de bank die ons eerder had afgewezen. Met als resultaat dat we als gezin heerlijk wonen in het huis waar we onze zinnen op hadden gezet.

Hypotheken

Uw hypotheek snel en goed geregeld, daarom kiest u voor Van Marle Advies. Hoe complex of eenvoudig uw hypotheekaanvraag is, is ons om het even. Met onze kennis en ervaring helpen we u graag uw woning te financieren. Ne Quid Nimis – alles met mate, niets teveel – is ook hier onze leidraad, want u wilt heerlijk wonen terwijl u zorgeloos aan al uw verplichtingen kunt voldoen.

Voor Wie?

Of het uw eerste eigen huis betreft, de doorstroom naar een grotere woning, of de financiering van een verbouwing, Van Marle Advies begeleidt u tijdens het hele hypotheektraject. Ook ondernemers, medisch specialisten, tandartsen en huisartsen vinden in Van Marle Advies de partner aan wie zij hun financieringsvragen kunnen toevertrouwen, zowel privé als zakelijk. Van Marle Advies is namelijk evenzeer thuis in de wereld van vastgoedfinanciering en kan u bijstaan bij de aankoop van praktijkruimte, een beleggingspand of de uitbreiding van een vastgoedportefeuille.

Levenswending

In het geval van een ingrijpende levenswending zoals een echtscheiding of het overlijden van een levenspartner, behoeft uw financiële situatie en uw hypotheek ook enige aandacht. Van Marle Advies begeleidt u op passende wijze zodat u uw tijd kunt besteden aan belangrijker zaken.

Hoe kunnen wij u helpen?

De complete financiële dienstverlening van Van Marle Advies biedt rust en resultaat.
Hoe kunnen wij u helpen? Een vrijblijvende kennismaking is altijd mogelijk. Met het BEL MIJ TERUG formulier is het contact snel gelegd maar u mag natuurlijk ook zelf bellen of e-mailen. Graag tot ziens!

Persoonlijk contact?