fbpx
Home » Financiering beleggingspanden

Douwe Dijkstra

Van Marle Advies heeft een uitstekende reputatie bij de verschillende vastgoedfinanciers

Beleggingsportefeuille

Vanuit mijn eigen bedrijf, Taxatieburo Noord Nederland, heb ik voor verschillende hypotheekklanten van Van Marle Advies taxaties verricht. Zo heb ik de heren van Van Marle Advies leren kennen en ben ik met Jack aan de praat geraakt over mijn eigen beleggingsportefeuille. Ik had op dat moment naast een eigen woonhuis nog twee panden in de verhuur. Jack kan heel goed met je meedenken, hij is een uitstekend klankbord. Daardoor heb ik de volgende stap kunnen zetten met mijn eigen beleggingsportefeuille en ben ik van twee naar vijf objecten gegaan.

Overwaarde

In mijn omgeving weten mensen dat ik me bezighoud met vastgoed en ik krijg regelmatig de vraag of ik hen kan helpen een goede belegging voor de verhuur te vinden. Dat zijn mensen die een aardige overwaarde hebben op het eigen huis en misschien nog wat spaargeld op de plank hebben liggen. In mijn ervaring kun je daar al snel één en vaak meteen twee beleggingspanden van aankopen. Hier in Friesland is een constante behoefte aan huurwoningen, enerzijds omdat niet iedereen een koophuis kan betalen en anderzijds omdat er altijd mensen zijn die snel woonruimte nodig hebben na bijvoorbeeld een scheiding.

Eerlijk advies

Ik vind het belangrijk om mensen een eerlijk advies te geven en alle voors en tegens op een rijtje te zetten. Dat is hoe ik me als ondernemer herken in Van Marle Advies, zij geven je ook het eerlijke verhaal met de complete bandbreedte van je mogelijkheden. Dan kun je daarbinnen je eigen plan trekken en daar houd ik van. Ik benoem dan ook altijd de verschillende risico’s van een vastgoedbelegging zodat mijn klant weet waar hij aan begint. Niet alleen de waarde van het beleggingspand kan veranderen, maar het kan ook gewoon veel tijd kosten. Ik bied daarom een compleet pakket aan extra services, van het vinden van de geschikte huurder tot aan het regelen van de huurpenningen. Zo werkt Van Marle Advies ook, een compleet pakket aan financiële dienstverlening waaronder vastgoedfinanciering, verzekeringen en vermogensplanning.

Samenwerking

Die uitbreiding van mijn eigen portefeuille had ik zonder Jack niet kunnen realiseren. De hypotheekverstrekkers die ik ken, zouden niet meer dan drie panden in totaal financieren. Omdat Jack een goede naam heeft bij nog veel meer vastgoedfinanciers, kon ik drie panden aankopen en alle vijf in één financiering onderbrengen. Deze uitstekende dienstverlening kan ik mijn klanten nu ook aanbieden. In de samenwerking met Van Marle Advies kan ik me echt gaan focussen op het vinden van interessante beleggingsobjecten voor mijn klanten. De financiering en administratieve afwikkeling laat ik geheel aan Van Marle Advies over. Het doel is om mijn activiteiten te gaan uitrollen over het hele land onder de naam Wijzer in Wonen.

Financiering beleggingspanden

Vastgoed is een populaire beleggingsvorm omdat er nog vele jaren een woningtekort zal zijn terwijl de vraag naar huisvesting stijgt. Dat biedt kansen voor vastgoedbeleggers omdat de huursector daardoor ook blijft groeien. Van Marle Advies kan u begeleiden met uw eerste stappen op weg naar een vastgoedportefeuille. Ook professionele vastgoedbeleggers zijn bij Van Marle Advies aan het juiste adres voor een financieringsstrategie. Met onze uitstekende reputatie bij de acceptanten en fiatteurs van de vastgoedfinanciers en onze goede bancaire contacten kunnen wij in vrijwel alle gevallen een goed antwoord vinden op uiteenlopende financieringsvragen.

Voor Wie?

Zowel startende vastgoedbeleggers die op het punt staan hun eerste beleggingspand aan te kopen als professionele vastgoedinvesteerders met een portefeuille tot 10 miljoen euro worden door Van Marle Advies bijgestaan. U bepaalt zelf hoever onze dienstverlening gaat. Dat begint bij een vastgoedhypotheek voor een enkel beleggingspand en reikt tot aan de herfinanciering van een volledige portefeuille. Bij Van Marle Advies snappen we als geen ander het strategisch belang van een goed gespreide beleggingsportefeuille waar vastgoed een sleutelrol in kan spelen. Wij zullen dan ook altijd met u meedenken over de integratie van uw vastgoedbeleggingen in uw financiële planning en vermogensopbouw.

Goede voorbereiding

Met onze jarenlange ervaring weten we precies hoe de financieringsaanvraag ingediend moet worden bij de hypotheekverstrekkers. Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarbij kunt u rekenen op onze expertise en nemen wij de regie over het proces. Samen met u bereiden we iedere stap van het financieringstraject voor zodat we een optimaal resultaat kunnen neerzetten.

Hoe kunnen wij u helpen?

De complete financiële dienstverlening van Van Marle Advies biedt rust en resultaat.
Hoe kunnen wij u helpen? Een vrijblijvende kennismaking is altijd mogelijk. Met het BEL MIJ TERUG formulier is het contact snel gelegd maar u mag natuurlijk ook zelf bellen of e-mailen. Graag tot ziens!

Persoonlijk contact?