Home » Exclusieve auto: Kies de juiste verzekering
3
mei 2018
Assurantiën
Autoverzekering
Tips
door Thomas van Marle

Blog

Exclusieve auto: Kies de juiste verzekering

Als u kwaliteit koopt, wilt u ook die ook optimaal verzekeren tegen schade. Bij schade wilt u een snelle afwikkeling van de schade, en de verzekeraar moet de auto op waarde inschatten. Het liefst wilt u een autoverzekering waarbij de nieuwwaarde bepalend is en niet de dagwaarde. Wij hebben de geschikte autoverzekering voor u.

U investeert in een auto die perfect aansluit op uw wensen, maar u kunt pech hebben en schade oplopen. Met een autoverzekering goed afgestemd op uw auto kunt u erop vertrouwen dat de auto weer in de oude staat wordt teruggebracht, zonder financieel risico te lopen.

De verzekeraar Turien & Co heeft een autoverzekering die goed is afgestemd op de specifieke kenmerken van de exclusievere auto’s. Deze verzekering is speciaal ontwikkeld voor auto’s met een waarde vanaf €80.000,-. Gedurende een periode van 36 maanden gaat de verzekeraar uit van de nieuwwaarde van de auto.

Ook voor een tweedehands auto zijn er geschikte verzekeringsoplossingen. Bij het kopen van een exclusieve auto van een paar jaren oud gaat de verzekeraar niet uit van de dagwaarde, maar van de aanschafwaarde!

Heeft u een keer pech en veroorzaakt u, of heeft u zelf schade? Geen probleem. De verzekeraar draagt de kosten. Tevens geldt bij deze exclusieve autoverzekering dat u na schade te hebben geleden geen hogere premie gaat betalen. Wel zo eerlijk.

Wie kiest voor een kwalitatief goede auto, wenst ook een autoverzekering die daarbij past. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nemen de mogelijkheden graag met u door.

0 reacties

Nieuwste blogs