fbpx
Home

Van Marle Advies

Waarom Van Marle Advies?

Kiest u voor Van Marle Advies, dan kiest u voor kwaliteit en orde op zaken. U krijgt betrouwbaar en eerlijk advies volgens het principe Ne Quid Nimis – alles met mate, niets teveel. Daarnaast kunt u rekenen op persoonlijke service, een uitstekende reputatie en jarenlange ervaring als typische kenmerken van een familiebedrijf. Dat geeft een gerust gevoel en grip op uw financiën. Daarom Van Marle Advies.

Daarom Van Marle Advies | Hypotheken

Jelle Drijver

VAN MARLE ADVIES HEEFT MIJN COMPLEXE HYPOTHEEKAANVRAAG VEEL SNELLER DAN VERWACHT TOT EEN GOED EINDE GEBRACHT

Utrecht, daar wilden we ons eerste huis kopen, mijn vriendin en ik. We wisten dat het niet makkelijk zou zijn om een betaalbaar huis te vinden maar we hadden nou eenmaal ons hart verloren aan de stad. Als kersverse ouders wilden we hier graag een thuis creëren voor ons gezin. Bovendien is het een handige uitvalsbasis omdat ik als ondernemer het hele land als werkgebied heb. Dit speelde aan het begin van 2016.

Daarom Van Marle Advies | Financiële Planning

Felix van Lammeren

Door Van Marle Advies kreeg ik eindelijk echt inzicht in mijn financiële positie

Het was best spannend om met pensioen te gaan. Ik heb na mijn opleiding dertig jaar als oncologisch chirurg en opleider gewerkt, mijn vrouw was verloskundige. Toen het in 2015 zover was, voelde het net als de grote vakantie op de lagere school. Maar al gauw hebben we onze draai gevonden en genieten we volop van deze levensfase. Spannend was het overigens niet op financieel vlak. Ik heb rond mijn vijftigste Jack van Marle leren kennen en vanaf dat moment kreeg ik echt inzicht in mijn financiële toekomst.

Daarom Van Marle Advies | Assurantiën

David de Vries

Een eerlijk advies en een vlotte afhandeling, daarom kies ik voor Van Marle Advies

De eerste jaren van mijn carrière heb ik als chirurg gewerkt op mijn geboorte-eiland Curaçao. Dat deed ik met veel plezier, ik heb tenslotte met een studievoorschot van de Curaçaose overheid mijn chirurgie-opleiding in Antwerpen kunnen doen. De voorwaarde was dat ik me na mijn opleiding gedurende minimaal vijf jaar zou verbinden aan het ziekenhuis op het eiland om de lokale bevolking bij te staan. Ik werkte daarnaast ook nog in mijn particuliere praktijk in Willemstad. Na negen intensieve jaren op Curaçao hebben mijn echtgenote en ik besloten om ons gezin in Nederland te vestigen.

Daarom Van Marle Advies | Financiering beleggingspanden

Douwe Dijkstra

Van Marle Advies heeft een uitstekende reputatie bij de verschillende vastgoedfinanciers

Vanuit mijn eigen bedrijf, Taxatieburo Noord Nederland, heb ik voor verschillende hypotheekklanten van Van Marle Advies taxaties verricht. Zo heb ik de heren van Van Marle Advies leren kennen en ben ik met Jack aan de praat geraakt over mijn eigen beleggingsportefeuille. Ik had op dat moment naast een eigen woonhuis nog twee panden in de verhuur. Jack kan heel goed met je meedenken, hij is een uitstekend klankbord. Daardoor heb ik de volgende stap kunnen zetten met mijn eigen beleggingsportefeuille en ben ik van twee naar vijf objecten gegaan.

Zelf berekenen

Van Marle Advies adviseert u graag over uw hypotheek en andere financiële zaken. Daarbij vinden we het belangrijk dat u nu comfortabel kunt leven terwijl uw financiële toekomst ook helemaal in orde is. Alles volgens ons principe Ne Quid Nimis – niets teveel, alles met mate. Van Marle Advies hecht eraan om kennis te delen zodat u zelf geïnformeerde beslissingen kunt nemen over de financiële producten die u eventueel nodig heeft. Onderstaande tools kunnen u daarbij ondersteunen. Aarzelt u niet om een afspraak te maken zodat wij u over uw volledige financiële positie kunnen adviseren.

Hypotheek berekenen

Bereken hier uw maximale hypotheek op basis van de actuele rente.

Actuele hypotheekrente

De actuele top 5 hypotheekrentes in één overzicht.

Kan ik deze woning kopen?

U heeft een koopwoning op het oog? Bereken hier of u het zich kunt veroorloven.

Hypotheek Nu & Straks

Bent u benieuwd of uw huidige hypotheek slimmer of goedkoper kan?

Berekening Financial Lease

Bent u ondernemer? Bereken hier of u uw auto of andere activa kunt financieren.

Aanvragen Financial lease

Bij Van Marle Advies kunnen ondernemers direct Financial Lease aanvragen.

Nieuwste blogs

Een ruimere hypotheek mogelijk in 2024

Een ruimere hypotheek mogelijk in 2024

Bel Vincent op 06 - 15 625 3244januari 2024HypotheekTipsdoor Vincent van MarleBlogEen ruimere hypotheek mogelijk in 2024Heeft u plannen om in 2024 een woning te kopen? Er worden positieve veranderingen doorgevoerd die ervoor zorgen dat u ruimer kunt...

Lees meer

Wij zijn onafhankelijk en werken o.a. met de volgende banken

HOE KUNNEN WIJ U VAN DIENST ZIJN?

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Van Marle Advies

Van Marle Advies is gevestigd in het noorden van het land en staat haar klanten door heel Nederland bij op het gebied van hypotheken, assurantiën en financiële planning. Met Van Marle Advies kiest u voor kwaliteit volgens ons motto Ne Quid Nimis – niets teveel, alles met mate – een comfortabel leven nu en een gezonde financiële planning voor straks.

Bel of email ons vandaag nog voor een vrijblijvende kennismaking. Met het BEL MIJ TERUG formulier nemen wij contact op met u.

5 + 7 =