Zelf Berekenen

Van Marle Advies adviseert u graag over uw hypotheek en andere financiële zaken. Daarbij vinden we het belangrijk dat u nu comfortabel kunt leven terwijl uw financiële toekomst ook helemaal in orde is. Alles volgens ons principe Ne Quid Nimis – niets teveel, alles met mate. Van Marle Advies hecht eraan om kennis te delen zodat u zelf geïnformeerde beslissingen kunt nemen over de financiële producten die u eventueel nodig heeft. Onderstaande tools kunnen u daarbij ondersteunen. Aarzelt u niet om een afspraak te maken zodat wij u over uw volledige financiële positie kunnen adviseren.

Uw maximale hypotheek berekenen

Wilt u weten wat u kunt lenen voor een koophuis?
Bereken hier uw maximale hypotheek op basis van de actuele rente. Deze berekening geeft een goede indicatie wat u maximaal kunt lenen.

Wilt u graag een berekening die volledig op maat is voor uw specifieke situatie?
Maak een afspraak met Van Marle Advies.

KAN IK DEZE WONING KOPEN?

U heeft een koopwoning op het oog en wilt weten of u het zich kunt veroorloven?
Bereken hier of u in aanmerking kunt komen voor een hypotheek ter grootte van de vraagprijs of verwachte koopprijs.

Maak een afspraak met Van Marle Advies voor een hypotheekadvies volledig op maat. Daarmee kunt u goed geïnformeerd de huizenmarkt betreden en een bod uitbrengen op het huis van uw wensen.

HYPOTHEEK NU & STRAKS

Bent u benieuwd of uw huidige hypotheek slimmer of goedkoper kan?
U heeft een hypotheek en wilt weten of u tegen gunstigere voorwaarden kunt herfinancieren? Met deze tool kunt u uw hypotheek vergelijken met andere aanbieders. Dat geeft een indicatie van uw mogelijkheden.

Maak een afspraak met Van Marle Advies voor een hypotheekadvies op maat waarin wij de boeterente meenemen in het volledige plaatje zodat u een afgewogen beslissing kunt nemen.

Top 5 hypotheekrente

De actuele top 5 hypotheekrentes in één overzicht.
Hypotheekrentes vergelijken? Vergelijk hier de laagste hypotheekrentes op dit moment.

Wilt u meer weten over de genoemde producten en de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie? Maak een afspraak met Van Marle Advies voor een hypotheekadvies op maat.

Berekening Financial lease

Met Financial Lease kunnen ondernemers, ook startende ondernemers, hun auto of andere activa  financieren en worden zij gedurende de looptijd eigenaar van het voertuig.

Wilt u meer weten over Financial Lease? Maak een afspraak met Van Marle Advies, wij helpen u graag om de slimmere keuze te maken.

Aanvragen Financial lease

Bij Van Marle Advies kunnen ondernemers direct Financial Lease aanvragen. Op basis van de ingevulde gegevens zoeken wij de slimste aanbieder voor uw specifieke omstandigheden. Via email informeren wij u over de status van uw aanvraag.

Wilt u de aanvraag met één van onze adviseurs bespreken? Maak een afspraak met Van Marle Advies, wij helpen u graag verder.

WILT U WETEN OF U KUNT BESPAREN? APP ONS OP
06 – 53 233 681 OF VUL HET FORMULIER HIERONDER IN VOOR MEER INFO

Persoonlijk contact?